AANBOD 22 \ 23

Storytelling Centre heeft één productie in de verkoop voor seizoen 2022 - 2023. Voor meer informatie en boekingen neem contact op met

Dirkje Cil, t. 020-4121415 , m: Dirkje@storytelling-centre.nl

mAUiMacc.jpeg

#HELD(IN)

Wie heeft er eigenlijk de broek aan op de Olympos? Is het oppergod Zeus of zijn ega, Hera? Of is het Pallas Athene, de wijste van allemaal? En wat moeten ze daar op die berg toch met al die helden, die om het hardst hun best doen om hun mannelijkheid te bewijzen? En vrouwen te schaken… Macht en aanzien, dat is waar het om draait. Kortom, niets veranderd sinds die tijd. Of toch wel?

 

Een energieke storytelling voorstelling rond Griekse mythen. Deze fantastische verhalen blijven ons aanspreken en ze blijven vooral een onuitputbare bron om betekenis te geven aan de dynamieken in onze samenleving. Samen met drie jonge, inspirerende performers halen we deze Griekse heldenverhalen meedogenloos naar het nu. Hoe tijdloos zijn deze verhalen? Moeten we de dynamieken van deze verhalen ook in vraag durven stellen? En hoe linken zij deze verhalen aan hun eigen belevingswereld rond gender en identiteit? De voorstelling van #HELD(IN) is ideaal voor jong en oud.

Regie: Marjolein Frijling

Dramaturgie: Arjen Barel

Acteurs: Ferhat Kaplan, Nina-Elisa Euson en Robbie Wallin

Muziek: DJ Tripocules

Productie: Eva Asselbergh

Promotie: Hamed Rahmani

Beschikbaar: vanaf januari 2022

Uitkoop € 1250,- excl BTW