top of page

\Storytelling Heroes

Storytelling_heroes.png

Internationale topvertellers en nationaal talent

Verhalen zijn universeel en van alle tijden. ‘Storytelling’ is weer in opkomst, niet alleen in ons land, maar ook wereldwijd. Vertelde verhalen toveren beelden in je hoofd en nemen je mee op reis naar wondere werelden. De wereld van mythen, legendes, volksverhalen en sprookjes of die van de persoonlijke verhalen.

Daarom het Antwerpen/Amsterdam Storytelling Heroes project. In het kader daarvan een avond met de internationale meesterverteller Nell Phoenix uit Londen en de Vlaamse Katty Wtterwulghe.

Nell Phoenix (UK)

Deze wereldwijd gerenommeerde storyteller uit Londen verstaat de kunst om een verhaal kracht, vaart en intensiteit te geven. Ze stopt traditionele verhalen in een fris jasje, vertelt ze met pit en passie en neemt haar publiek mee van lachsalvo’s naar momenten vol verwondering.

Katty Wtterwulghe (B)

Naast haar job als docent woordkunst, presentator, maker, speler en tekstschrijver, is Katty vooral een dynamische verhalenvertelster van zowat alles wat doorverteld mag en kan worden: verhalen vol humor en spanning. Want vertellen is samen zijn, uitwisselen, doorgeven, opsnuiven, in -en uitademen, emotie. Vertellen is 'thuiskomen’.

 

Data: 

za 5 oktober: OBA Oosterdok, Amsterdam, 20.00 u

di 8 oktober: Arenberg Schouwburg Antwerpen, 20.30 u

bottom of page